Handlekurv


Handlekurven er tom

Sum total

0,-

Inkl.mva - ekslusiv frakt


Personvern

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen forklarer vi nærmere om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan det gjøres og hvorfor det samles inn. Personopplysningene vi samler inn kan være ditt navn, adresse, telefonnummer, e-post, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vi er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger. Dine opplysninger er trygge hos oss og benyttes kun til det vi oppgir i denne personvernerklæringen.

Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du handler på våre nettsider eller når du er i kontakt med oss på e-post eller telefon.

Hvor lagrer vi informasjon om deg?
Vi lagrer informasjonen i våre interne systemer og hos våre underleverandører.

Underleverandører

MyStore
Teknisk leverandør av nettbutikkløsning.

Klarna
Ved bestilling benyttes Klarna Checkout som betalingsløsning. Informasjon om ditt navn, telefonnummer og e-post vil bli benyttet. Dine kortdetaljer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer hos Klarna som er autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte Klarnas tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Mailchimp
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Ditt navn og e-post benyttes.

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma
Visma sitt verktøy Mamut blir benyttet for å registrere din ordre internt hos oss. Ditt navn, telefonnummer, adresse og telefonnummer blir lagret.

Postnord
Vi benytter Postnord som transportør av varer. I deres verktøy Consignor blir ditt navn, adresse, telefon og e-post benyttet.

E-post markedsføring
Vi benytter e-post til markedsføring. Som kunde av oss vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev fra oss.
Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@row.no.

Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Bruk av informasjonskapsler / cookies
Informasjonskapsler (cookies) er tekstfiler som lagres på din datamaskin benytter våre nettsider.
Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan benyttes av oss.

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i handlekurven din. Kassen i nettbutikken benytter Klarna Checkout hvor det lagres informasjonskapsler fra Klarna. Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform, Adwords. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes. Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Kontaktinformasjon
Har du noen spørsmål kan du kontakte oss på:
ROW.no / Thingz AS
Borgeskogen 30
3160 Stokke
Telefon: 406 99 666
E-post: post@row.no


  • ROW.no er en nettbutikk eid av Thingz AS.

    Borgeskogen 30
    3160 Stokke

    Tlf: 406 99 666
    (Hverdager kl. 9-15)

    post@row.no